ANAOKULU

Anaokulumuza rehberlik görüşmesi ile kontenjan  dahilinde öğrenci alınır.

Hizmet standartları
Ön kayıt başvuruları, kesin kayıtlar, kayıt sildirme, gelişim raporları, veli görüşme talepleri gibi bir çok işlemlere ait detaylara aşağıdaki dosyalardan ulaşabilirsiniz.

- 1.sınıflara rehberlik görüşmesi ve okul olgunluğu testi ile,
- 2, 3 ve 4.sınıflara ise Düzey Belirleme Sınavı ve rehberlik görüşmesi ile öğrenci alınır.
- İlkokulumuza kayıt önceliği kendi anaokulumuzdan gelen öğrencilere aittir.

ORTAOKUL
- Özel Atacan Ortaokulu sınıflarına kontenjan nispetinde düzey belirleme sınavı ve mülakatla öğrenci alınır.

ANADOLU LİSESİ
1- Merkezi sınav : Özel Atacan Ortaokulu’ndan lise’ye geçecek öğrencilerden artakalan kontenjana her sene Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan merkezi sınavla 8. sınıf TEOG puanına göre hazırlık sınıflarına öğrenci kaydı yapılır.

2- 9.Sınıf derslerini takip edebilecek düzeyde yabancı dil seviyesi uygun öğrenciler veli'nin yazılı beyanı alınarak 02 Temmuz - 21 Eylül tarihleri arasında belirlenen bir tarihte yapılacak seviye belirleme sınavı ile tespit edilir. Bu sınavda yabancı dil ve Türkçe derslerinden en az 55 puan almak koşulu ile en yüksek puanı alan öğrenciden başlanarak yapılan sıralama sonucu kontenjan dahilinde öğrenci 9.sınıfa kayıt olunur.

3- 9. 10. 11. sınıflara açık kontenjan dahilinde düzey belirleme sınavı ve mülakatla öğrenci alınır.

Kesin kayıt için gerekli belgeler :
- 4 adet vesikalık resim,
- Nüfus kağıdının aslı veya fotokopisi,
- Ortaokul bitirme belgesi, TEOG puan kartı ara sınıflar için tasdikname.

Hizmet standartları lise

MS EXCEL

Yeni döneme ait ücretlerimizi okul müdürlüklerinden öğrenebilirsiniz.