Eğitimli hosteslerimizle ve trafik kurallarına uyan tecrübeli sürücülerimizle çocuklarınızı güvenli bir şekilde hergün evden okula götürüyor, okuldan eve getiriyoruz. Sürücülerimiz ve hosteslerimiz konularında uzman pedagoglar tarafından düzenli olarak eğitime tabi tutulmaktadır.

Tüm servis araçlarımızda Gps takip sistemleri hazır olup , velilerimizin hizmetine sunulmuştur.

Özel Hizmet Özel Sorumluluk

Öğrenci Taşımacılığı’nda servis hizmeti özel hizmet, özel sorumluluktur. Bu sorumluluğun bilincinde olarak geleceğimiz olan çocuklarımızın güvenliğini her şeyden önde tutmaktadır. Çocuklarımızın güvenliği ve rahatını okul öncesi ve sonrası teminat altına almak, ülkemize yapılan en önemli hizmetlerden biridir.

Sürekli İyileştirme

Öğrenci Taşımacılığı'nda hizmetin öneminin bilincinde olarak çalışmalarımızı öğrencilerimizin güvenliğini ve konforunu sürekli iyileştirmek çabasında, teknolojinin tüm olanaklarını kullanarak, sürücülerimize gerekli eğitimleri vererek, güvenlik kurallarını harfiyen yerine getirerek teminat altına almaktayız.

Gps Araç Takip Sistemi
Tüm araçlarımızda Gps takip sistemi olup , anlık olarak konum,hız gibi bilgilere 7/24 ulaşım imkanı sağlamaktayız. Ayrıca programlanabilinir cihazlarla araçların hız-veya-rota sınırlaması gibi durumlarını cihazlarımıza tanımlatıp sizlere ihlal durumda anlık olarak uyarı gelmesini sağlamaktayız.

Şadiye ŞANLIER - Ulaşım Müdürü | ATACAN KOLEJİ

Okul tel : 0 216 410 77 80  Dahili ( 136 )
Cep tel  : 0 531 733 97 30 - Lake Turizm